12/10/07

L'Oratori de Nadal

Avui ha acabat la publicació de la magnífica versió en català de l'Oratori de Nadal, realitzada per Gabriel de la S. T. Sampol. Tot un regal per als amants de Bach de parla catalana. La traducció s'ha completat amb comentaris a càrrec d'un servidor, que espero siguin útils a aquells que visitin la pàgina on hem publicat aquesta nova aportació de l'escriptor balear. També hem publicat la versió original en alemany al costat de la catalana, cosa que encara no havíem pogut fer amb les altres traduccions de cantates publicades fins avui. El mateix esperem fer amb la següent traducció que publicarem: la Passió segons sant Mateu, en la qual estic treballant en aquests moments. Espero que aviat podrem anunciar-ne la publicació...

De moment, us convido a visitar la traducció a la nostra llengua de l'Oratori de Nadal, que trobareu a la següent adreça:


No dubteu a fer-nos arribar qualsevol opinió i/o suggeriment que us sembli oportú. Fins aviat!


Soli Bachio Gloria

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria possible que incloguéssiu una versió per imprimir (pdf o word) de les traduccions de bach? Gràcies

Anònim ha dit...

Benvolgut amic:
No cal incloure cap versió per a imprimir. Només has de seleccionar la traducció i fer un tallar-copiar en un document de word qualsevol. El text et quedarà de color groc, però pots canviar-ne el color sense problemes. Una vegada copiat, podràs també donar-li el format que desitgis.
Fins aviat!